Tapahtumat

Rentoutusohjauksen perusteet ammattilaisille - koulutuspäivä 26.1.2019

Koulutus on tarkoitettu hoito- ja kasvatusalan ammattilaisille jotka voivat käyttää rentoutuksen eri menetelmiä asiakastyöskentelyssä. Koulutus soveltuu myös esim. liikunta- ja hyvinvointialan työntekijöille ja yrittäjille sekä em. alojen opiskelijoille. Koulutuspäivä antaa valmiudet suunnitella ja toteuttaa rentoutusryhmiä ja opastaa asiakkaita rentoustaitojen opetteluun.

Päivän aikana käydään läpi yksilö- ja ryhmätyöskentelyyn liittyviä asioita, ja kaikkia koulutuksen sisältöalueita voidaan soveltaa tilanteen ja tarpeen mukaisesti eri ikäisille ja erilaisista taustoista oleville asiakasryhmille.

Rentoutusohjauksen perusteet ammattilaisille –koulutus sisältää mm. seuraavia osioita:

– Rentoutumisen vaikutuksista mieleen ja kehoon
– Onnistuneen rentoutustuokion edellytykset
– Puhetavan ja kielen merkitykset
– Rentoutussanastoa
– Kehollisen rentoutuksen, hengitysharjoitusten ja mielikuvaharjoitusten ohjaaminen
– Malliharjoituksia joita käyttää tai joista soveltaa omia rentoutuskaavoja
– Sovellutukset eri asiakasryhmille

Teoriamateriaalia tuetaan runsailla käytännön harjoituksilla kouluttajan ohjaamana ja pari-/pienryhmätyöskentelyssä.
Ennen koulutuksen alkua osallistujille lähetetään ennakkotehtävä jonka pohjalle oma ohjauksen tyyli ja tapa voi rakentua.

Koulutuspäivään osallistunut saa osallistumistodistuksen päivästä mikäli ennakkotehtävä on tehty.

Kouluttaja:
Ville Köykkä, rentoutusohjaaja ,mielenterveystyöhön erikoistunut lähihoitaja, fysioterapiaopiskelija

Aika ja paikka:
26.1.2019 klo 9.30-16.00
Seinäjoki (paikka tarkentuu)

Hinta:
99€ (ennakkoilmoittautujan hinta, voimassa 15.12 asti)
119€ (hinta 16.12 lähtien)
Opiskelijat 79€

Ilmoittautuminen 16.1.2019 mennessä:

Ville Köykkä
0442592677 (whatsapp)
Info@mindbuddy.fi
Facebook / Mindbuddy

Kotona kehossani - hyvinvointia mielelle ja keholle, workshop 4.11.2018 klo 12-15

Workshop yhdessä KehoSi Tunne Oyn kanssa:

Kehollisuuden merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

Pysähdy. Ole läsnä, tässä hetkessä. Hengitä. Kuuntele.

Tunnetko väsymystä, stressiä, kehon ja mielen kiristymistä? Syksy on pimeää aikaa ja saatat olla normaalia väsyneempi jo valon vähyyden vuoksi? Voi olla vaikeaa löytää itsestään energiaa?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä pysähtymään oman itsesi äärelle. Kuuntelemaan, rauhoittumaan ja löytämään voimavaroja itsestäsi. Saat tilaisuuden jossa voit lempeällä tavalla tutustua omaan kehoosi uudesta näkökulmasta.

Lempeän liikunnan harjoitukset, hengitysharjoitukset ja mielikuvaharjoittelu muodostavat kokonaisuuden joilla on mahdollista saada syvällisiä merkityselämyksiä itsestämme.
Nämä keholliset harjoitukset voivat purkaa jännitystiloja, hengitysharjoitukset voivat purkaa tunnelukkoja ja mielikuvaharjoitteet auttavat saavuttamaan parempaa ymmärrystä itsestämme.
Työskentelymme pohjautuu vahvaan ammattitaitoon. Fysioterapeuttinen osaaminen, psykofyysinen näkemys sekä tanssi-liiketerapauttinen ote ja erilaiset teoriat psykoterapeuttisen liiketyöskentelyn taustalla tulevat näkyväksi erilaisissa kehollisissa harjoitteissa.

Mitä tapahtuma sinulle tarjoaa?

-Avaimia arjessa ja työssä jaksamiseen
-Oman kehon viestien kuuntelua
-Mahdollisuuden lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä itsestä sekä omasta kehollisuudesta
-Itsestä lähtöisin olevaa kokonaisvaltaista hyvinvointia
-Yli- ja alivireystilojen tunnistamista
-Omien vireystilojen säätelyä
-Opetelemme olemaan läsnä hetkessä
-Rentoutumista ja rauhoittumista
-Aikaa itselle, olla tietoisesti läsnä

Kolmen tunnin aikana työskentelemme kokonaisvaltaisen tasapainotilan saavuttamiseksi. Saat osallistua tapahtumaan turvallisessa ja sallivassa ympäristössä, juuri sellaisena kuin olet.

HInta: 30€
Meillä voit maksaa käteisen ja kortin lisäksi myös smartumeilla.
Mukaasi tarvitset vain mukavat ja lämpimät vaatteet.
ILMOITTAUMINEN ja lisätiedot: aisha@kehositunne.fi

Voit myös ilmoittautua Villelle tai kysellä tietoja 🙂

Ohjaajina toimivat

Aisha Korpela / KehoSi Tunne Oy
’Tanssi-liiketerapeuttisen työskentelyn pohjana on ymmärrys keho-mieli-yhteydestä sekä koko eletyn elämän näkymisestä ihmisen kehossa.’

Ville Köykkä / MindBuddy Oy
’Psykofyysinen näkemys tarkoittaa sitä että ihminen koetaan kokonaisvaltaisesti; biopsykososiaalisena kokonaisuutena.’

Kehonhuoltopäivä Oulussa 7.4.2018 klo 12-14

OULU  7.4.2018 klo 12-14

Oulussa Hyvän Olon Taikomossa olisi taas tarjolla hyvää fiilistä ja rauhallista tekemistä.

Taijin, joogan, venyttelyn, hengitysharjoitusten ja näiden kaikkien kombinaation avulla haetaan ja koetaan seesteistä, rauhallisempaa mielentilaa ja joustavampaa kehoa.

Tervetuloa mukaan! Muista ilmoittautua etukäteen!

Rentoutumisen menetelmät -verkkokurssi

Haluatko elämääsi enemmän mielenrauhaa, tyyneyttä, vakautta ja sisäistä voimaa?
Tiedätkö mitä on lempeä liikunta, kehollisuuden kokeminen, asentotunto, itsesuggestio?
Haluatko oppia uusia keinoja tai saavuttamaan ensimmäistä kertaa rentoutumisen tilan jossa päästää irti häiritsevistä ajatuksista, ahdistuksesta, levottomuudesta ja kaikesta sellaisesta joka hankaloittaa sisäisen tasapainon tilan kokemista?
Nyt se on mahdollista! Rentoutumisen peruskurssi verkossa!  8.9. 2017 lähtien viiden viikon ajan saat tietoa ja käytännön harjoitteita rentoutumisesta sen erilaisia lähestymistapoja hyödyntäen. Harjoituksia keholle, mielelle ja hengelle.
Kurssin aikana pääset sopivina annoksina harjoittelemaan niin kirjallisen, visuaalisen kuin audiomateriaalin kera. Uusia harjoituksia ja tehtäviä avautuu kerran viikossa ja voit tehdä niitä omaan tahtiisi, juuri silloin kuin haluat.
 
Kurssi avartaa näkemystä ja kokemusta siitä, mitä on olla rauhassa, rennosti, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Jokainen löytää varmasti harjoituksista itselle soveltuvat menetelmät joita voi hyödyntää arjessa myös kurssin jälkeen.
Osallistuminen on helppoa. Maksettuasi kurssin saat sähköpostissa linkin jonka avulla pääset kirjautumaan kurssialustalle. Alustalle pääset tutustumaan jo ennen varsinaisen kurssin alkamista. Seurailet vain sähköpostiasi niin pysyt aina ajan tasalla milloin uutta harjoitusmateriaalia tai tehtäviä on tullut.
Edetä voit omassa tahdissasi, kurssi on auki vielä pari viikkoa viimeisen harjoituspäivityksen jälkeen.
 
Ennakkoilmoittautujan hinta (49€) on voimassa 3.9.2017 saakka (norm. 59€).

Osta nyt

Voit maksaa halutessasi myös erämaksulla. Erämaksun ennakkohinta 55€ (norm. 65€) laskutetaan kahtena 27,50€ eränä kerran kuukaudessa. Erämaksun valitessasi mene suoraan kurssialustan maksusivulle tästä

Taijin perusteet -workshop, Oulu

Hyvän Olon Taikomo, 16.12.2017 klo 11-14

Taijia Taikomossa!

Joulun aikaan sopii rauhoittua lempeästi liikkuen. Taijissa rauhalliset, pyöreät liikkeet ja hengitys yhdistetään meditatiiviseksi kokonaisuudeksi jossa liikkeet seuraavat sulavasti toisiaan. Ryhmässä tehty taiji on paitsi näyttävän näköistä, myös erittäin rauhoittavaa! Workshopissa opetellaan taijin perusteita ja käydään läpi yksinkertaista, 8-liikkeen perussarjaa sen verran mitä ehditään. Voit olla aivan uusi lajin parissa tai jo pidempään harrastanut; jos workshopissa on taijia harrastaneita, voimme tehdä sarjaa tai muita liikesarjoja pidemmällekin workshopin loppupuolella.

Mukaan tarvitset lämpimät, joustavat vaatteet ja juomapullon. Jos käytät jalkineita, joustavat vaaleapohjaiset sisäkengät/tossut soveltuvat parhaiten, toki sukillakin pärjää. Pidämme pienen tauon omien eväiden syömiseen, raskasta ateriointia on syytä välttää.

Ilmoittaudu etukäteen Villelle joko Facebookin tapahtumasivulla tai laittamalla mailia info@mindbuddy.fi. Kurssille tarvitaan vähintään 6 osallistujaa toteutuakseen.