Tapahtumat

Kehonhuoltopäivä Oulussa 7.4.2018 klo 12-14						
					

OULU  7.4.2018 klo 12-14

Oulussa Hyvän Olon Taikomossa olisi taas tarjolla hyvää fiilistä ja rauhallista tekemistä.

Taijin, joogan, venyttelyn, hengitysharjoitusten ja näiden kaikkien kombinaation avulla haetaan ja koetaan seesteistä, rauhallisempaa mielentilaa ja joustavampaa kehoa.

Tervetuloa mukaan! Muista ilmoittautua etukäteen!

Rentoutumisen menetelmät -verkkokurssi						
					
Haluatko elämääsi enemmän mielenrauhaa, tyyneyttä, vakautta ja sisäistä voimaa?
Tiedätkö mitä on lempeä liikunta, kehollisuuden kokeminen, asentotunto, itsesuggestio?
Haluatko oppia uusia keinoja tai saavuttamaan ensimmäistä kertaa rentoutumisen tilan jossa päästää irti häiritsevistä ajatuksista, ahdistuksesta, levottomuudesta ja kaikesta sellaisesta joka hankaloittaa sisäisen tasapainon tilan kokemista?
Nyt se on mahdollista! Rentoutumisen peruskurssi verkossa!  8.9. 2017 lähtien viiden viikon ajan saat tietoa ja käytännön harjoitteita rentoutumisesta sen erilaisia lähestymistapoja hyödyntäen. Harjoituksia keholle, mielelle ja hengelle.
Kurssin aikana pääset sopivina annoksina harjoittelemaan niin kirjallisen, visuaalisen kuin audiomateriaalin kera. Uusia harjoituksia ja tehtäviä avautuu kerran viikossa ja voit tehdä niitä omaan tahtiisi, juuri silloin kuin haluat.
 
Kurssi avartaa näkemystä ja kokemusta siitä, mitä on olla rauhassa, rennosti, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Jokainen löytää varmasti harjoituksista itselle soveltuvat menetelmät joita voi hyödyntää arjessa myös kurssin jälkeen.
Osallistuminen on helppoa. Maksettuasi kurssin saat sähköpostissa linkin jonka avulla pääset kirjautumaan kurssialustalle. Alustalle pääset tutustumaan jo ennen varsinaisen kurssin alkamista. Seurailet vain sähköpostiasi niin pysyt aina ajan tasalla milloin uutta harjoitusmateriaalia tai tehtäviä on tullut.
Edetä voit omassa tahdissasi, kurssi on auki vielä pari viikkoa viimeisen harjoituspäivityksen jälkeen.
 
Ennakkoilmoittautujan hinta (49€) on voimassa 3.9.2017 saakka (norm. 59€).

Osta nyt

Voit maksaa halutessasi myös erämaksulla. Erämaksun ennakkohinta 55€ (norm. 65€) laskutetaan kahtena 27,50€ eränä kerran kuukaudessa. Erämaksun valitessasi mene suoraan kurssialustan maksusivulle tästä

Rentoutusryhmän ohjaaminen -verkkokurssi alkaa 20.10.2017. Kurssi on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöille, opiskelijoille, opettajille, ohjaajille ja kaikille jotka haluavat saada tietoa ja kokemusta ohjatakseen rentoutusryhmiä. Kurssilla saat runsaasti ideoita ja menetelmiä toteuttaaksesi onnistuneita ja monipuolisia rentoutustuokioita eri kohderyhmille. Kurssi sisältää myös osallistujan omaa työskentelyä ja omien ideoiden työstämistä valmiiksi rentoutusharjoitukseksi.

Kurssi toteutuu kurssialustalla johon avautuu kerran viikossa uutta materiaalia sekä tehtäviä, yhteensä viiden viikon ajan. Tehtävät voi tehdä omassa aikataulussaan kurssin aikana.

Kurssin sisältöä mm.

  • äänenkäyttö ja puhetyyli
  • rentoutussanastoa
  • hengitysharjoituksia
  • musiikin valinta ja sen käyttömahdollisuudet rentoutuksessa
  • eri-ikäiset kohderyhmät ja kohdennetut sovellutukset
  • lasten rentoutus
  • mielikuvamatkat ja symboliikka rentoutuksessa
  • hyvää oloa tuottavat suggestiot
  • tarinarentoutuksen muodostaminen ja muodostuminen
  • oman rentoutusharjoituksen valmistaminen

Osallistujalta vaaditaan uteliaisuutta ja mielenkiintoa aihepiiriä kohtaan. Omakohtainen rentoutusharjoittelu on eduksi. Etuhinta niille kurssilaisille jotka osallistuneet myös Rentoutumisen menetelmät -verkkokurssiin. Kurssin hinta 89€ (sis. Alv 24%). Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu jolloin saa kirjautumistiedot kurssialustalle.

Verkkoilmoittautuminen aukeaa myöhemmin. Lisätietoa Villeltä sähköpostilla info@mindbuddy.fi

 

Taijin perusteet -workshop, Oulu

Hyvän Olon Taikomo, 16.12.2017 klo 11-14

Taijia Taikomossa!

Joulun aikaan sopii rauhoittua lempeästi liikkuen. Taijissa rauhalliset, pyöreät liikkeet ja hengitys yhdistetään meditatiiviseksi kokonaisuudeksi jossa liikkeet seuraavat sulavasti toisiaan. Ryhmässä tehty taiji on paitsi näyttävän näköistä, myös erittäin rauhoittavaa! Workshopissa opetellaan taijin perusteita ja käydään läpi yksinkertaista, 8-liikkeen perussarjaa sen verran mitä ehditään. Voit olla aivan uusi lajin parissa tai jo pidempään harrastanut; jos workshopissa on taijia harrastaneita, voimme tehdä sarjaa tai muita liikesarjoja pidemmällekin workshopin loppupuolella.

Mukaan tarvitset lämpimät, joustavat vaatteet ja juomapullon. Jos käytät jalkineita, joustavat vaaleapohjaiset sisäkengät/tossut soveltuvat parhaiten, toki sukillakin pärjää. Pidämme pienen tauon omien eväiden syömiseen, raskasta ateriointia on syytä välttää.

Ilmoittaudu etukäteen Villelle joko Facebookin tapahtumasivulla tai laittamalla mailia info@mindbuddy.fi. Kurssille tarvitaan vähintään 6 osallistujaa toteutuakseen.