Palvelut

Rentoutuskurssit

Kurssit tilanteen ja tilaajan toiveiden mukaan. Rentoutuskurssi voi olla yhtenä päivänä järjestettävä tilaisuus tai säännöllinen viikkotunti. Aihepiirinä voi olla rentoutuminen yleisesti ottaen, sen erilaiset käytännön menetelmät, hengitysharjoitukset, liikunnallisen rentoutumisen menetelmät, mielikuvaharjoittelu, nukahtamiseen liittyvät harjoitukset, jännitystilojen helpottaminen, erilaiset suggestiomenetelmät, jne.

Kursseja järjestetään tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan, tilaajan osoittamissa tiloissa. Sopii hyvin esimerkiksi TYKY-päivään.

Hinta: Kurssin keston ja ryhmäkoon mukaan. Kysy tarjousta!

Rentoutumisen menetelmät – verkkokurssi alkaa 8.9.2017!

Rentoutusryhmän ohjaaminen -verkkokurssi alkaa 20.10.2017

Lisätietoa Tapahtumat -välilehdeltä.

Yksilöllinen rentoutusohjaus

Rentoutusohjaus sopii jokaiselle joka haluaa tarkkaa, omiin tarpeisiin perustuvaa ja yksilöllistä ohjausta tai ihan vain vaihtoehtoista tapaa höllätä hetkeksi ja löytää sisäinen tyyneys harjoituksien kautta. Rentoutusohjaus voi sisältää kehon fyysisten jännitteiden hallintaa ja purkamista liikkeen avulla, hetkeen keskittymisen harjoituksia hengitys-, mielikuva- ja aistiharjoittein, tavoitteellisia mielikuvaharjoituksia esimerkiksi koulu- tai työelämän tarpeisiin, negatiivisten tunteiden, ajatusten ja kokemusten kuten sinnikkäiden painajaisten, pelkojen ym. työstämistä niistä irti päästämistä symbolisen mielikuvatyöskentelyn avulla.

Yksilöllisessä ohjauksessa pyritään löytämään tavoitteeseen sopivat harjoitukset joiden avulla muutokseen ja hyvinvoinnin lisääntymiseen päästään käsiksi.

Saat harjoitukset myös kirjallisesti itsellesi.

Rentoutusohjaus, ensikäynti 75min. 70€

Rentoutusohjaus, käynti 45-60min. 45€

Liikuntasuunnitelma / liikuntaohjelma 1kk

Liikuntasuunnitelma sopii kaikille liikuntaa aloittaville henkilöille riippumatta siitä minkälainen ihmisen tausta on.

Henkilökohtainen liikuntasuunnitelma ei tarkoita samaa kuin kuntosaliohjelma. Liikuntaohjelma tarkoittaa kirjallista ohjetta liikunnan määrästä ja laadusta joka on asiakkaan lähtötason ja kyvyt huomioiva, aktiivisuuden määrän lisääntymiseen (nousujohteisuuteen) tähtäävä ohjelma. Haastatteluun perustuva, asiakkaan kanssa yhdessä tai hänelle tehtävä ohjelma rakennetaan sellaiseksi jota asiakkaan olisi mielekäs toteuttaa. Liikuntaohjelma huomioi asiakkaan omat mieltymykset liikkumisen lajeissa varmistaen että nykyiset liikuntasuositukset täyttyvät monipuolisella ja riittävän aktivoivalla sekä haastavalla tavalla.

Liikuntasuunnitelma tehdään kuukaudeksi kerrallaan, sen voi kuukauden jälkeen halutessaan päivittää haastavammaksi (harjoittelun progressiivisuus), tavoitteena on että ihminen oppii itse perusteet omasta aktiivisuustasojen ja liikunnan määrän tarpeestaan ja siten säätelemään omaa harjoitteluaan.

Suunnitelma voidaan rakentaa myös sähköpostin ja/tai puhelimen kautta tehdyn haastattelun perusteella.

Hinta: 70€.

Taiji näytetunnit / harrastetunnit

Taiji, kiinalaisena aamuvoimistelunakin tunnettu ikivanha liikkumisen muoto. Taijissa pyritään optimoimaan käytetyn energian määrä kehoa liikutellessa. Taijin harjoittaminen vahvistaa erityisesti alaraajojen lihasvoimaa, tasapainoa, koordinaatiota, kehontuntemusta ja -hallintaa, tyyneyttä jne. Eteerinen, rauhallisesti etenevä liike perustuu taistelulajeihin: jokainen taijissa suoritettava liike on joko puolustukseen tai hyökkäykseen tarkoitettu liike. Taijissa onkin paljon lyöntejä ja potkuja, torjumisia ja väistämisiä, joskin hitaasti tehtynä. Taijiharjoittelussa edenneemmät opettelevat usein myös aseellisia liikesarjoja. Näistä tunnetuin ja yleisin lienee miekka. Muita asemuotoja on esimerkiksi sapeli ja viuhka.

Haluatko kokeilla taijia alkeista lähtien, tai oletko kenties joskus lajia harrastanut mutta haluat virkistää muistia? Kerää pieni porukka tai ota henkilökohtainen ohjaustunti tämän hienon lajin parissa!

Tilaajan osoittamissa tiloissa, kesäaikana myös ulkona mahdollista harjoitella. Hinta määräytyy keston, ryhmäkoon yms mukaan.